OVERDEKT

Door onze expertise in de bouw en gewapend beton, onze beheersing op het vlak van afdichting en eigentijdse tegelbekledingen, onze smaak voor creatie, esthetiek en perfecte afwerking zijn we de ideale partner voor de bouw van uw overdekt zwembad.

Of het nu gaat om een traditioneel zwembad, in hout, in de veranda of telescopisch, we beheren uw uitbreidingsproject van a tot z of gedeeltelijk.

Met Blue Concept kiest u voor professionaliteit en kwaliteit. U geeft meer waarde aan uw investering en uw vrije tijd.

Logo
test

TRADITIONEEL

Als u kiest voor een traditionele constructie of in hout, moet u goed nadenken voor het ontwerp van het geheel, de keuze van de materialen, de integratie van de leidingen en het luchtbehandelingssysteem.

U wilt slechts één aanspreekpunt hebben: wij realiseren uw project van a tot z, gaande van het ontwerp via de administratieve procedures tot de overhandiging van de sleutels.

U hebt uw architect of aannemer, wij zorgen voor de speciale snufjes die u erbij wilt.

test

VERANDA

U wilt snel gaan, u houdt van licht en grote ramen. Als het te koud is, zult u niet bang zijn om de airco enkele weken uit te zetten om minder te verbruiken.

Een veranda is de perfecte afdekking voor uw zwembad.

Voor u bouwen we het zwembad, de kleine infrastructuren, de terrassen en funderingen, terwijl uw partner een performante ultradesign veranda bouwt, met een aangepaste structuur en exclusieve technieken

test

MOBIELE OVERDEKKING

Voor u is het niet belangrijk om te zwemmen met Kerstmis of om uw zwembadruimte overdreven te verwarmen...

Omdat het afdak open kan, kunt u zo vaak mogelijk in open lucht zwemmen en u bij de geringste behoefte beschutten tegen wind en regen. U verlengt ook het zwemseizoen dankzij een warmtepomp die het zwembadwater op 28° houdt als het wat frisser wordt.

Net als voor een veranda verloopt de coördinatie perfect: we zorgen voor de bouwwerken en onze partner brengt de overdekking op maat aan.

test

TECHNOLOGIE

Wat voor zin heeft het om te investeren in een overdekt zwembad als de omgevingslucht niet verwarmd is op de ideale temperatuur, als er condensatieproblemen zijn of als koudegevoel, tocht en lawaai u elke dag wat meer afschrikken om ervan te genieten?

Doe een beroep op ons vanaf het ontwerp van uw project, zodat we samen de eisen van het gebouw, de materialen, het zwembad, de verwarming, de luchtbehandeling kunnen onderzoeken...

We zijn ook beschikbaar voor gratis advies aan architecten en bouwaannemers!

35 Years Experience
Labels
Phone

Wij zijn bouwers van kwaliteitszwembaden in gewapend beton, met cementering, mozaïek, tegelwerk... Zwembadbouwers in België, Luxemburg en Frankrijk.

Onze zwembaden in gewapend beton zijn gebouwd op maat, op een professionele wijze, volgens de regels van de kunst. Onze zwembanden zijn bekist, gewapend en ter plaatse gegoten, in één operatie. Onze betonnen zwembaden zijn gebouwd voor een lange levensduur, zij ondersteunen economische bekledingen zoals liner en polyester, maar zij zijn ideaal voor natuurcementcoating voor zwembaden, mozaïek, Briare tegels, tegelwerk, natuursteen of keramiek. Onder de zwembadbouwers in België stellen wij professionalisme en een ongeziene kwaliteit voor. Wellness zwembaden, landschappelijke zwembaden, zwemkanalen, zwemvijvers, onderwaterbanketten, ingebouwde rolluiken, Infinity overloopzwembaden, spiegelzwembaden... voor de éénvoudigste tot de meest gesofisticeerde zwembaden zijn wij uw bouwpartner.

(c) 2014 - (c) 2014 - Blue Concept pvba

EINDE SEIZOEN 2022

Onze eindeseizoenstarieven zijn uit. Bestel nu uw zwembad en profiteer van speciale voorwaarden.

Ik profiteer ervan!