POOL-HOUSES

Gelijktijdig met de bouw van een zwembad wordt er vaak ook een technische ruimte, een overdekt terras, een zomerkeuken ingericht...

Met zijn ervaring in het bouwen en coördineren van dit soort specifieke werkzaamheden is Blue Concept uw ideale partner voor het realiseren of meewerken aan bijgebouwen bij het hoofdgebouw.

... Met een beter geïntegreerde coördinatie.

Of het nu gaat om een kleine beschutting voor de techniek van het zwembad of een ambitieuzer bouwwerk in traditionele stijl, in dennenhout of massieve eik, praat met Blue Concept over uw project zodat u de middelen hebt om er een succes van te maken, met minder gedoe voor u of uw architect.

Logo
test

TRADITIONEEL

U wilt de top. Uw tuinaanbouw moet voldoen aan de strengste normen voor de afwerking en de bouw. Wat uw esthetische voorkeuren ook zijn, u verkiest baksteen en beton.

U wilt slechts één aanspreekpunt hebben: wij realiseren uw project van a tot z, gaande van het ontwerp via de administratieve procedures tot de overhandiging van de sleutels.

U hebt uw architect of aannemer, wij zorgen voor de speciale snufjes die u erbij wilt.

test

HERITAGESTIJL

U bent helemaal weg van hout!

En dan liefst eik...

U houdt van complexe geraamten, zichtbare bekleding, leisteen of tegels in oude stijl, stalen ramen...

Blue Concept is uw uitgelezen partner!

We zijn installateurs die erkend worden door de beste fabrikanten. We bouwen het houten pool house van uw dromen en zorgen ook voor de funderingen, de loodgieterij, elektriciteit en afwerkingen naar uw smaak!

test

ULTRA DESIGN

Uw stijl is eerder minimalistisch.

Of het nu gaat om hout of staal, u bent op zoek naar sobere lijnen en vluchtpunten. Als er glazen ramen zijn, moeten ze de ruimte vullen met finesse en licht...

Blue Concept begeleidt u en doet voorstellen...

A la carte of sleutel op de deur!

Teken uw ontwerp in traditionele materialen, boots een foto uit een tijdschrift na, kies in de catalogus van een van onze fabrikanten ... wij doen de rest.

test

MOOI & PRAKTISCH

U hebt een lokaal nodig voor de technische installatie van het zwembad. Opbergruimten zijn geen overbodige luxe. Een douche, een toilet, een stukje terras, u hebt geen tweede huis nodig, maar toch...

Het moet wel mooie en goed geïntegreerd zijn!

Op basis van uw schets of een vooraf bepaald model doen we u een aanbod in traditionele stijl, in schilderhout, in douglas, in eik...

test

MINIMALISTISCH

Uw zwembad zal dicht bij het huis liggen. U hebt al een mooi terras voor uw ligstoelen en barbecue...

Maar u weet niet waar u met de technische installatie moet blijven...

Wij bieden minimalistische, maar niettemin praktische oplossingen. Met een discrete en goed geïntegreerde kast van metselwerk of in hout kunt u gemakkelijk aan de machines en geniet u van wat extra bruikbare opslagruimte!

35 Years Experience
Labels
Phone

Wij zijn bouwers van kwaliteitszwembaden in gewapend beton, met cementering, mozaïek, tegelwerk... Zwembadbouwers in België, Luxemburg en Frankrijk.

Onze zwembaden in gewapend beton zijn gebouwd op maat, op een professionele wijze, volgens de regels van de kunst. Onze zwembanden zijn bekist, gewapend en ter plaatse gegoten, in één operatie. Onze betonnen zwembaden zijn gebouwd voor een lange levensduur, zij ondersteunen economische bekledingen zoals liner en polyester, maar zij zijn ideaal voor natuurcementcoating voor zwembaden, mozaïek, Briare tegels, tegelwerk, natuursteen of keramiek. Onder de zwembadbouwers in België stellen wij professionalisme en een ongeziene kwaliteit voor. Wellness zwembaden, landschappelijke zwembaden, zwemkanalen, zwemvijvers, onderwaterbanketten, ingebouwde rolluiken, Infinity overloopzwembaden, spiegelzwembaden... voor de éénvoudigste tot de meest gesofisticeerde zwembaden zijn wij uw bouwpartner.

(c) 2014 - (c) 2014 - Blue Concept pvba

EINDE SEIZOEN 2022

Onze eindeseizoenstarieven zijn uit. Bestel nu uw zwembad en profiteer van speciale voorwaarden.

Ik profiteer ervan!