TECHNIEK

Een zwembad wordt in de eerste plaats gebouwd door een algemene aannemer. Het gaat om ondergrondse structuren met betonnen funderingen, zodat dit werk tot de Civiele Techniek behoort.

Ga dus na of uw aannemer beschikt over de nodige vaardigheden, erkenningen en verzekeringen om uw project te doen slagen en uw investering veilig te stellen!

Met Blue Concept slaapt u op beide oren. Niet alleen hebben we meer dan 35 jaar ervaring in het vak, we voldoen ook aan alle gevraagde professionele eisen!

Logo
test

HOOFDSTRUCTUUR

De hoofdstructuur van een zwembad is niet te zien. Maar zoals bij elk gebouw rust alles er wel op... Dit is het belangrijkste!

Een zwembad wordt ingebouwd in de grond. Het is onderhevig aan sterke druk, aan aardschokken, infiltratie van regen- en grondwater, chemische fenomenen, enz.

De aanwezigheid van leidingen en het zwembadwater maakt dit allemaal nog delicater...

Een zwembad bouwen is werk voor een ervaren professional!

test

HYDRAULICA

Wanneer de hoofdstructuur van het zwembad wordt aangelegd, worden ook de leidingen geplaatst en afgedicht: de keuzes die u hierbij maakt zijn onomkeerbaar!

De verdeling van de calorieën en producten en de reinigingsefficiëntie zullen afhangen van een optimale watercirculatie in het zwembad.

Dit biedt geen ruimte voor improvisatie: het hydraulisch plan, het aantal en de plaats van de af te dichten onderdelen, beperking van de drukverliezen...

Het onderhoudsgemak, de hygiëne van het water en de besparingen om het te verwarmen hangen ervan af.

test

COATINGS

Liner en verf zijn het gemakkelijkst en zuinigst... in eerste instantie. Maar door hun kwetsbaarheid en beperkte levensduur vormen ze wel een kwetsbare keuze.

Polyester is een beetje duurder, maar biedt meer weerstand en blijft langer goed...

De mooiste privézwembaden, commerciële zwembaden, openbare of professionele zwembaden zijn gemaakt van tegels. Mozaïek, geëmailleerde tegels, faience bieden onbeperkte esthetische keuzes.

Hun onderhoudsgemak, duurzaamheid en hygiëne vormen doorslaggevende factoren.

test

AFDEKKINGEN

Als u uw zwembad elke nacht afdekt, kunt u 50% besparen op de verwarmingskosten. Maar de afdekking helpt ook uw zwembad te beveiligen.

Een afdekking met latten is zeer veilig, discreet en goedkoop. Ze doet haar werk zonder door te wegen op het budget van uw project.

Maar automatische luiken zijn een luxe waar velen zich door laten verleiden. Wij besteden veel zorg bij het aanbrengen en regelen van dit type installatie.

Iets om goed over na te denken!

test

FILTRATIE

Zandfilterinstallaties, zelfs met nieuwe filtratietoestellen, zijn verouderd.

De fijnheid van de filtratie is al van meet af aan beperkt en gaat er mettertijd nog op achteruit door kalksteen. De veelvuldige wasbeurten en het waterverbruik zijn nog amper aanvaardbaar.

Er bestaan nieuwe materialen die het water fijner filteren en minder onderhoud vragen. Multi-cartridgefilters, diatomeefilters, centrifugale voorfilters...

Ga mee met de tijd!

test

WATER BEHANDELING

Wat belangrijk is voor uw gezin en uw gasten is de kwaliteit van het water.

Het moet kristalhelder en zacht zijn, zonder smaak of geur... Maar nog belangrijker is dat het hygiënisch, gesteriliseerd en steriel is, tot in het zwembad zelf.

Daarom sluiten we veel nieuwe, weinig efficiënte procedés uit. We kiezen voor het neusje van de zalm onder de meest natuurlijke en erkende systemen, afkomstig van de beste fabrikanten en volledig geautomatiseerd.

35 Years Experience
Labels
Phone

Wij zijn bouwers van kwaliteitszwembaden in gewapend beton, met cementering, mozaïek, tegelwerk... Zwembadbouwers in België, Luxemburg en Frankrijk.

Onze zwembaden in gewapend beton zijn gebouwd op maat, op een professionele wijze, volgens de regels van de kunst. Onze zwembanden zijn bekist, gewapend en ter plaatse gegoten, in één operatie. Onze betonnen zwembaden zijn gebouwd voor een lange levensduur, zij ondersteunen economische bekledingen zoals liner en polyester, maar zij zijn ideaal voor natuurcementcoating voor zwembaden, mozaïek, Briare tegels, tegelwerk, natuursteen of keramiek. Onder de zwembadbouwers in België stellen wij professionalisme en een ongeziene kwaliteit voor. Wellness zwembaden, landschappelijke zwembaden, zwemkanalen, zwemvijvers, onderwaterbanketten, ingebouwde rolluiken, Infinity overloopzwembaden, spiegelzwembaden... voor de éénvoudigste tot de meest gesofisticeerde zwembaden zijn wij uw bouwpartner.

(c) 2014 - (c) 2014 - Blue Concept pvba

EINDE SEIZOEN 2022

Onze eindeseizoenstarieven zijn uit. Bestel nu uw zwembad en profiteer van speciale voorwaarden.

Ik profiteer ervan!