U bent een professional inzake zwembaden, bent vertrouwd met filteren, waterzuivering, de mechaniek van de luiken. U hebt een trouwe klantenkring die nieuwe projecten voorstelt, maar beton en bouwwerven zijn niet echt uw ding...

U bent een architect, aannemer, ontwikkelaar... u hebt projecten met zwembaden, en beschikt wel over de technische hulpmiddelen, maar zwembaden vormen voor u een gevaar!

Al meer dan 15 jaar delen wij onze knowhow. We zijn houder van de Leader Pool-techniek in België, een uitzonderlijke en gespecialiseerde bouwtechniek voor de bouw van zwembaden in gewapend beton. Dit is een van de weinige technieken om een stevige structuur van gewapend beton in één bewerking te gieten, zowel bodem als wanden. De betrouwbaarheid ervan is uitzonderlijk en ze biedt een onbeperkte creativiteit!

We zijn graag partner in uw volgende project(en): we bieden onze expertise aan op het vlak van bouw en gewapend beton voor zwembaden en u, u benut uw hulpmiddelen zo goed mogelijk en zonder risico in uw eigen specialisatiegebieden...

Professionnels PiscineProfessionnels PiscineProfessionnels Piscine
Phone
BLEU CONCEPT BVBA Kleine Parklaan 16 B-3090 OVERIJSE
35 Years Experience

Neem contact met ons voor een ontwerp / partnerschap

Labels

Wij zijn bouwers van kwaliteitszwembaden in gewapend beton, met cementering, mozaïek, tegelwerk... Zwembadbouwers in België, Luxemburg en Frankrijk.

Onze zwembaden in gewapend beton zijn gebouwd op maat, op een professionele wijze, volgens de regels van de kunst. Onze zwembanden zijn bekist, gewapend en ter plaatse gegoten, in één operatie. Onze betonnen zwembaden zijn gebouwd voor een lange levensduur, zij ondersteunen economische bekledingen zoals liner en polyester, maar zij zijn ideaal voor natuurcementcoating voor zwembaden, mozaïek, Briare tegels, tegelwerk, natuursteen of keramiek. Onder de zwembadbouwers in België stellen wij professionalisme en een ongeziene kwaliteit voor. Wellness zwembaden, landschappelijke zwembaden, zwemkanalen, zwemvijvers, onderwaterbanketten, ingebouwde rolluiken, Infinity overloopzwembaden, spiegelzwembaden... voor de éénvoudigste tot de meest gesofisticeerde zwembaden zijn wij uw bouwpartner.

(c) 2014 - (c) 2014 - Blue Concept pvba

EINDE SEIZOEN 2022

Onze eindeseizoenstarieven zijn uit. Bestel nu uw zwembad en profiteer van speciale voorwaarden.

Ik profiteer ervan!